Dit is hoe jij een fake tan creëert

Nu we ons steeds meer bewust zijn geworden van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon – en de uiteindelijke kosten van het bruinen van onze huid in de zon en in zonnebanken – zijn nepbruiningen de nieuwe zonnebrandmiddelen geworden. Velen staan ​​meer open voor het idee om zichzelf te trakteren op een spraytan of om zelfbruinende lotions, serums en sprays in te slaan die gemakkelijk thuis kunnen worden aangebracht.

Als je nog steeds een scepticus bent, kan dit je misschien helpen om van gedachten te veranderen: volgens de American Academy of Dermatology krijgen steeds meer jonge mensen de diagnose huidkanker vanwege hun bruiningsgewoonten – daarom overschakelen naar een zelfbruiner of spray tan is een betere optie. Als dat u niet bang maakt, zal het feit dat u elke keer dat u uw huid bruint, deze vroegtijdig verouderen.

We weten dat nepbruiningen intimiderend kunnen zijn om te proberen en dat je slechte ervaringen met oranje, streperige en vlekkerige huid je dromen voor altijd kunnen blijven achtervolgen, maar met wat begeleiding hebben we het volste vertrouwen dat je een geloofwaardige nepbruine kleur kunt krijgen. Gebruik deze stapsgewijze handleiding om u te helpen uw meest geloofwaardige zelfbruiner ooit te krijgen!

Stap 1: Selecteer uw zelfbruiner

Van gels, tot schuimen, tot sprays, tot handdoekjes, tot geleidelijk bruinen van lotions, tot afwasformules, zelfbruiners hebben een lange weg afgelegd van de streperige, oranje tinten van het verleden. Je eerste stap? Vind de beste formule voor jou. Hulp nodig? We delen hier enkele van onze favoriete zelfbruiners.

Stap 2: bereid je huid voor

Vervolgens wil je je huid voorbereiden op zelfbruiner. Een van de belangrijkste stappen bij de voorbereiding is lichaamspeeling. Dit kan helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het verzachten van uw huid om u te helpen een gelijkmatigere bruine kleur te krijgen. Besteed extra tijd aan extra dikke delen van de huid, zoals uw knieën en ellebogen. Droog vanaf daar af en breng een vochtinbrengende crème aan op droge delen van uw huid. Raadpleeg voor extra hulp bij de voorbereiding onze gids voor het voorbereiden van uw huid op zelfbruiner en spraytans.

Stap 3: Sectie uit

Toepassing is de volgende. Voor de meest gelijkmatige, geloofwaardige nepbruine kleur, investeer je in een bruiningshandschoen – dit zal je niet alleen helpen om een ​​gelijkmatige applicatie te krijgen, maar ook om te voorkomen dat je handpalmen vlekken krijgen. Breng de leerlooier vervolgens in secties aan en masseer de formule in uw huid met een gelijkmatige cirkelvormige beweging. Als uw formule niet werkt met een handschoen, was dan uw handen goed na elke sectie.

Stap 4: Meng met Moisturizer

Uw enkels, knieën, polsen en andere gewrichten kunnen lastig zijn, omdat ze vaak droger zijn dan de rest van onze huid, wat betekent dat ze te veel van de bruiningslotion kunnen opnemen. Je kunt dit voorkomen door de zelfbruiner te verdunnen met een beetje lotion of vochtinbrengende crème. Als het gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken! We delen hier de snelste manier om zelfbruiner te verwijderen en uw fouten te herstellen!

Stap 5: Geef de tijd om te drogen

Als u klaar bent met het aanmeldingsproces, wilt u uw huid ongeveer 10 minuten laten drogen voordat u zich aankleedt. Probeer als extra voorzorgsmaatregel loszittende kleding te dragen en vermijd zweten of douchen gedurende de komende uren.

Tip van de redacteur: als u een zelfbruinende lotion aanbrengt, zoals L’Oréal’s Sublime Bronze Self-Tanning Gelee, kunt u proberen een beetje te mengen met uw gewone lotion en dagelijks aanbrengen voor een meer geleidelijke bruining.

Foto: @labella

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Related articles

All Skin Tones. All Skin Types.

hey sexy

Als het om de verzorging van je huid gaat, is er geen ruimte voor one-size-fits-all. Wij houden jou via heyskincare op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van skincare en delen de beste producten en routines om die heerlijke glow op je gezicht te krijgen.

FAVORIETEN
INTERESSANT
EXPLORE